Mortal Kombat 12 on tulossa

Mortal Kombat 12 on tulossa
Kuvalähde: nme.com

Julkistus ja julkaisupäivä

Warner Bros. Games ja NetherRealm Studios ovat virallisesti ilmoittaneet, että uudistettu Mortal Kombat 12 saapuu markkinoille 19. syyskuuta. Pelin versiot tulevat olemaan saatavilla PlayStation 5:lle, Xbox Series -konsoleille, Nintendo Switchille sekä PC:lle. Mortal Kombat 12:n julkaisupäivä on siis virallisesti vahvistettu, ja odotus alkaa.

Uusi alku vanhoille hahmoille

Peli esittelee uuden Mortal Kombat -universumin, jonka on luonut tulijumala Liu Kang. Mukana on uudelleenkuviteltuja versioita ikonisista hahmoista, kuten Liu Kang itse, Scorpion, Sub-Zero, Raiden, Kung Lao, Kitana, Mileena, Shang Tsung ja Johnny Cage. Nämä hahmot tulevat olemaan osa uutta tarinatilaa, mutta muita pelitiloja ei ole vielä paljastettu.

Pelimuodot ja erikoisversiot

Pelin ennakkotilaajat saavat erilaisia etuja riippuen siitä, minkä version pelistä tilaavat. Premium Editionin hinta on $109.99, ja se sisältää aikaisen pääsyn peliin 14. syyskuuta alkaen, 1,250 Dragon Krystalia (pelin sisäistä valuuttaa), Johnny Cage -hahmon Jean-Claude Van Damme -tyylisen ulkoasun sekä aikaisen pääsyn kuuteen uuteen pelattavaan hahmoon ja viiteen uuteen Kameo Fighter -hahmoon. Nämä Kameo Fighterit ovat uusi lisäys peliin ja toimivat avustajina otteluissa.

Kokoelman ystäville on tarjolla myös $249.99 maksava Kollector’s Edition, joka on saatavilla vain PS5:lle ja Xbox Series -konsoleille. Tämä versio sisältää kaiken Premium Editionin sisällön lisäksi 16,5-tuumaisen Liu Kang -patsaan, kolme eksklusiivista taideteosta, teräskotelon ja 1,450 lisää Dragon Krystaleja.

Beta ja tulevat tapahtumat

Elokuussa järjestetään beta-versio pelistä niille, jotka ennakkotilaavat pelin PS5:lle tai Xbox Series -konsoleille. Lisäksi peliin lisätään ristiinpelaamisen ja ristiintallennuksen tuki julkaisun jälkeen.

Fanien odotukset ja aiempi peli

Mortal Kombat -faneilla on ollut korkeat odotukset uudesta pelistä, erityisesti kun NetherRealm Studios ilmoitti lopettavansa tuen Mortal Kombat 11:lle. Edellinen peli sai IGN:ltä arvosanaksi 9/10 ja se julkaistiin jo vuonna 2019, joten neljän vuoden odotus on ollut pitkä.

Lopulliset ajatukset

Mortal Kombat 12 vaikuttaa lupaavalta ja se näyttää tuovan mukanaan monia uudistuksia, kuten uudelleenkuvitellut hahmot ja uudenlaisen taistelusysteemin. Vaikka pelin julkaisuun on vielä aikaa, on selvää, että se tulee olemaan yksi vuoden odotetuimmista peleistä. Ennakkotilaajille tarjottavat bonukset ja erikoisversiot tekevät odotuksesta vieläkin jännittävämpää. On mielenkiintoista nähdä, mitä muuta NetherRealm Studiosilla on hihassaan ennen syyskuun 19. päivää.

Lue lisää: NPC tarkoitus

Saatat pitää myös näistä